WORKSHOPAANBOD

Er is een verscheidenheid in keuze voor een workshop in de Werkstudio. Deze workshop kan je cadeau geven voor een speciale gelegenheid of als een teambuilding voor de avond of middag. Onderstaande workshops geven een impressie van de mogelijkheden voor een workshop met je team, familie, vriendengroep. 

GROEPSWORKSHOP VOORBEELDEN

KLEUREN MET KARAKTER
Schilder elkaars portret en leer kleuren gebruiken die iets zeggen over het karakter
ZEG HET MET BLOEMEN
Schilder voor elkaar een bloem, in een kleur die iets betekent voor de ander.
HOLIDAY MEMORY
Schilder aan de hand van een vakantie een herinnering, of maak een schilderij naar aanleiding van een foto.

Kosten van een workshop is €40,00 per persoon incl. materiaal.
Afhankelijk van de keuze van een workshop is er plek voor maximaal 8 personen.

CREATIEF KINDERFEESTJE

Een creatief partijtje is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar en er is plek voor maximaal 8 kinderen.
Alle kinderen werken aan een eigen schilderij, vrij naar een thema. Aan het einde van het feest nemen ze hun eigen mooie schilderij mee naar huis. Natuurlijk is ervoor de kinderen limonade en hapjes.

De kosten van een creatief kinderfeestje is €25,00 per kind. Er is plek voor maximaal 8 kinderen.

CREATIEF UIT JE DAK MET OPA EN OMA

Creatief uit je dak met Opa en Oma
Nodig je kleinkinderen uit om samen met jou/jullie een creatieve middag te hebben. Samen kliederen met klei of verf. We kunnen met elkaar kijken waar de wensen liggen van grootouders en kleinkinderen.

Kosten van deze creatieve middag is voor de grootouders €40,00 per persoon, voor de kleinkinderen €10,00 per kind. Maximaal 8 personen.

PERSOONLIJKE WORKSHOP

Een persoonlijke workshop is mogelijk. We bespreken samen de bedoeling van deze begeleiding. Verschillende opties zijn mogelijk. Zowel beeldend werken met verf of druktechnieken of het boetseren met klei. We bespreken samen de mogelijkheden en kunnen kijken wanneer dit mogelijk is.

Persoonlijke workshop kan een middag of een avond zijn, maar er is ook een mogelijkheid om voor meerdere keren af te spreken. De prijs is afhankelijk van de keuze die wordt gemaakt.