Wie doet ermee aan KRALEN VOOR VERBINDING

kraal

Voor iedere vrouw over de hele wereld
Zoals de meeste van jullie weten ben ik al een lange tijd bezig met het project De Onbekende Heldin. Dit project bestaat uit een audio-installatie, keramische medailles, tekeningen en aquarellen. Het project is groeiend omdat ik helaas moet constateren dat alle Onbekenden Heldinnen van deze wereld nog steeds de beste aandacht verdienen die maar mogelijk is.
Het project de Onbekende Heldin groeit maar door. Op dit moment maak ik glasplaten met afbeeldingen van de Onbekende Heldin die ik ontmoet in de media. Deze glasplaten wil ik verbinden middels een lange ketting gemaakt van o.a. kralen, schelpen en steentjes.
Deze verbinding staat voor mij symbool voor alle vrouwen over de wereld, wij zijn met elkaar verbonden van vrouw tot vrouw en de natuur verbindt ons zonder grenzen.

Voor elkaar en met elkaar
Daarom is mijn vraag aan jullie, vriendinnen , wil je voor mij een kraal maken die aan de ketting van verbinding komt. Of als je dat niet lukt, misschien ben je in bezit van een bijzondere kraal, steentje of schelp die je aan mij wil doneren.
Wil je wel zelf aan de slag om een kraal maken, vind ik dat natuurlijk super tof.
Natuurlijk heb je de vrijheid in materiaalkeuze. Klei, textiel, papier of papier-maché , kunststofmaterialen, hout. Waar jouw kracht ligt in het maken, daar maak je het van. De maximale grootte is 15cm. En het moet natuurlijk op te hangen en te rijgen zijn.
Heb je thuis geen gelegenheid, kom dan gezellig in mijn Werkstudio om het te maken. Dat is ook nog eens leuk om samen te werken. In de Werkstudio heb ik ook best veel keuze in materiaal om mee te werken.
Misschien ken je een vereniging of een club van vrouwen die dit project interessant vindt om aan mee te werken, geef dit project door, hoe meer verbinding hoe mooier het wordt.
Ben je enthousiast over dit project dan hoor ik dat graag. Of stuur je kraal, steentje of schelp op naar:
Theolieke Smit
Delftse Jaagpad 4
2324 AA Leiden
theolieke_art@ziggo.nl
Liefs Theolieke